BingoBink

Beoordeling: 3.9/5
€ 5 gratis speelgeld Geen stortingsbonus
Speel Nu
200% welkomstbonus
BingoBink Opties
Reload Bonus 50%

Heeft u al kennis gemaakt met BingoBink? Dit is de vriendelijkste en nieuwste bingosite, waar u nu kennis mee kunt maken. Wanneer u ook gek bent op het spelen van spelletjes, dan kunt u nu andere mensen ontmoeten tijdens het spelen van bingo. Bij Bingobink.com wordt het allemaal werkelijkheid. U vraagt zich misschien af wat BingoBink dan precies is. Nou dat vertellen wij u graag, want het is namelijk een website vol met spannende bingospellen. Het is mogelijk dat u hier alleen gaat spelen, maar u kunt ook spelen samen met anderen. Er kan contact worden gemaakt met anderen via de chat of de webcam en dit maakt het spelen hier dus nog veel leuker en ook spannender.

Starten met BingoBink

Onze chat hostsAls u wilt beginnen bij BingoBink dan kunt u die keuze nu maken. Als u een account aan heeft gemaakt dan kunt u namelijk meteen met vijf euro aan de slag. Dit is het bedrag dat u uitgekeerd krijgt op uw spelersaccount. Met dit geld kunt u dus meteen kennis maken met bingo spelen. Gratis proberen en als het wat is gewoon nog meer geld storten en zelf spelen en geld verdienen! U kunt ook geld storten en dan kunt u ook hoger inzetten. Profiteert u wanneer u geld gaat storten ook van de 200% stortingsbonus. U kunt dus 20 euro storten en dan krijgt u 60 euro op uw account.

Spellen bij BingoBink

Er worden u tientallen spellen aangeboden bij BingoBink. Er is één ding wat deze spellen allemaal met elkaar gemeen hebben: u kunt er grote prijzen mee winnen. Het is erg spannend, maar let ook goed op want het contact maken met de andere spelers is ook erg leuk. U kunt met elkaar spelen maar ook chatten. Het zou zomaar kunnen zijn, dat u hier een bekende tegenkomt en/of veel geld gaat winnen. Het is daarom spannend om nu meteen bij BingoBink te spelen, want u weet nooit van tevoren wie u hier tegen gaat komen. Gaat u de jackpot winnen of komt u hier uw nieuwe liefde tegen? Ook dat zou zomaar kunnen tijdens het bingo spelen. Hoe dan ook, u gaat zich hier prima vermaken. Meldt u zich hier nu meteen aan en u kunt starten met het spelen bij BingoBink.com.

Opwaarderen BingoBink

Als u wilt spelen bij BingoBink is het belangrijk dat u geld op uw spelersaccount heeft staan. U kunt het geld overmaken met bijvoorbeeld iDeal, een creditcard of met Neteller. U ziet dat hier voor beginners mooie bonussen worden aangeboden, waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom goed dat u dat nu zelf gaat ontdekken. Maar ook aan de trouwe spelers worden er mooie bonussen gegeven. Het is best mogelijk, dat u liever eerst gratis gaat spelen, geen enkel probleem! Er kan nu voor gekozen worden en u kunt er op rekenen dat het de moeite waard is bij BingoBink. Als u eenmaal door heeft hoeveel geld er hier gewonnen kan worden in korte tijd, speelt u na het ‘oefenen’ liever voor echt geld. U bepaalt uw inzet en kunt steeds opwaarderen als u speelt bij BingoBink.

Klantenservice BingoBink

Het kan natuurlijk zijn dat u tijdens of na het spelen vragen heeft. Daarvoor kan er altijd contact op worden genomen met de support afdeling. De chat, de spelersondersteuning en de helpdesk zijn allemaal in het Nederlands, wel zo prettig toch? Wacht daarom niet als u vragen heeft, maar stelt u deze meteen, zodat u weet waar u aan toe bent. Veel mensen zijn u al voorgegaan en zij hebben mooie prijzen gewonnen en nieuwe mensen ontmoet. Nu bent u aan de beurt. Meldt u nu aan bij BingoBink. Veel plezier en geluk in het spel!

Speel Nu bij BingoBink