bonus bingoAls je bingo gaat spelen, dan zijn er veel bingo bonus codes waar je gebruik van kunt maken. Iedere bonus aanbieder heeft een aantal eigen codes die je kunt gebruiken. De eerste bingo bonus krijg je vaak wanneer je je aan gaat melden. Deze bestaat uit een paar euro tegoed, zodat je kennis kunt maken met de spellen die je op de site worden aangeboden. Een andere bonus waar je vaak mee te maken krijgt is de match-up bonus. Dit is een bonus die je krijgt als je geld gaat storten. Dit kan een bonus zijn van 300%, dus als je 100 euro gaat storten krijg je 300 euro extra. Maar het kan ook anders omschreven worden als een match-up bonus van 100% tot 150 euro. Dit wil zeggen dat wanneer je 150 euro gaat storten je dit bedrag extra krijgt uitgekeerd, maar als je 175 euro gaat storten krijg je ook 150 euro tegoed extra. Het is namelijk een match-up bonus tot maximaal 150 euro. Lees daarom de regels goed, zodat jij vooraf weet welke bingo bonus je kunt verwachten.

Ontdek de bingo bonussen

Alle bingo bonussen kun je nu zelf ontdekken als je aan bent gemeld bij de bingo site. Er zijn ook aanbieders die iedere week nieuwe bingo bonussen hebben. Er worden veel promoties bekend gemaakt via de website, maar bestaande leden krijgen vaak ook een e-mail met nieuwe acties en bingo bonus codes. Het is daarom goed dat wanneer het je goed bevalt bij een aanbieder en je gaat hier regelmatig spelen, dat je de bonussen goed in de gaten houdt. Dit kan namelijk erg veel geld opleveren. Sommige bingo sites hebben een bingo bonus bij iedere storting, dan krijg je bijvoorbeeld iedere keer drie euro tegoed als je een storting hebt gedaan. Anderen hebben op vaste dagen bonussen, die je kunt innen en andere aanbieders hebben deze weer op maandelijkse basis vastgesteld. In ieder geval kom je dankzij alle bingo bonus codes niets tekort. Het is voor jou een mooi extraatje. Als je geld gaat storten en je krijgt een bedrag cadeau, dan is dat extra speelgeld. Hierdoor kun je nog langer online bingo spelen en kans maken op een leuke prijs.

Bingo bonus codes gebruik je nu

bingo camsKom er nu achter welke bingo bonus codes er allemaal zijn. Je kunt je daarvoor aanmelden bij diverse bingo sites. Maak gratis kennis met alle bingo rooms en alle bingo spellen, zodat je weet welke mogelijkheden de aanbieder allemaal voor je heeft. Je kunt met het gratis tegoed een hele tijd spelen, maar wanneer je voor echt geld wilt spelen kan dat uiteraard ook. De stortingen kunnen via iDeal worden geregeld. Het geld staat dan meteen op je account, zodat je meteen kunt spelen. Wil jij ook weten welke bonussen jouw bonus aanbieder vandaag voor je klaar heeft staan? Zorg er dan nu voor dat je tijd vrij maakt en alle bingo bonussen eens gaat bekijken. Aanmelden, geld storten, bingo winnen, allemaal mogelijkheden om in aanraking te komen met de extra acties. Bereid je goed voor door je in te lezen in het spel, de aanbieder en de bonussen die worden verstrekt. Op die manier weet jij precies welke verrassingen een aanbieder voor je in petto heeft als jij bingo gaat spelen.